Cum a început totul…

Alecu Wood Stories a apărut la o răscruce de viață, după ce clădisem timp de trei ani un alt business frumos, Băcănia Coco, pe care, din nefericire, a trebuit să-l închid. După închiderea băcăniei și un timp prețios petrecut ca principal îngrijitor pentru băiețelul meu de doi ani la acea vreme, am început să fiu preocupat de acele obiecte/materiale cu ajutorul cărora un copil se poate juca creativ, dinamic, care să-i dezvolte atenția, fantezia, motricitatea. Am început să studiez diverse abordări educaționale prin prisma materialelor folosite și mi-am spus că anumite obiecte le pot face în special pentru părinții și educatorii care sunt în căutare de astfel de stimuli pentru copii.

Asta a fost ideea inițială, însă ulterior am ajuns să acoperim o plajă mare de proiecte/obiecte din lemn. În momentul de față, putem accepta cam orice fel de proiect.

Pentru mine, Alecu Wood Stories e un nou pariu că se poate face antreprenoriat în România, chiar pornind de la 0, cu investiție minimă, dar având o idee bună.

Puteți citi mai mult, pe IQads:

https://www.iqads.ro/articol/41477/povesti-din-lemn-pentru-copii-autori-alecu-wood-stories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *